• Náš tým
  • Galerie
  • Věrnostní program
  • Ceník
  • Kontakt
  • Péče Biologique Recherche
  • Líčení, řasy a obočí
  • Manikúra
  • Lakování a gelcolory
  • Pedikúra
  • Přístrojová pedikúra
  • Podologické výkony
  • Ortonyxie a nehtová protetika
  • Masáže
  • Depilace Lycon
  • Přístrojová lymfodrenáž
  • Kosmetika
  • Poukazy
  •  REZERVACE
    Rezervace
    1
    2
    3
    Kontaktní údaje
    Jméno a příjmení
    Telefon
    e‑mail

    Zásady ochrany osobních údajů

    Prostřednictvím těchto Zásad ochrany osobních údajů (dále jen „Zásady“) informujeme subjekty údajů, jejichž osobní údaje zpracováváme, o veškerých činnostech zpracování a o zásadách ochrany soukromí subjektů údajů.

    1. Odpovědné osoby

    Správce osobních údajů:
    Erisoth s.r.o.
    Emilie Hyblerové 527/2
    149 00  Praha 4
    IČ: 03679594
    DIČ: CZ03679594

    Kontakty pro uplatnění Vašich práv:
    Telefon: +420 777 291 503
    E‑mail: zc.manzes@akitemsokokca
    (dále také jen „my“,„nám“, „naše“ nebo „nás“)

    2. Základní pojmy

    GDPR

    Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES účinné od 25. 5. 2018.

    Osobní údaj

    Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“) rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě, (tj. o subjektu údajů = Vás).

    Zvláštní osobní údaj

    Zvláštním osobním údajem se rozumí údaj o rasovém či etnickém původu, politických názorech, náboženském vyznání či filozofickém přesvědčení nebo členství v odborech, a zpracování genetických údajů, biometrických údajů za účelem jedinečné identifikace fyzické osoby a údajů o zdravotním stavu či o sexuálním životě nebo sexuální orientaci fyzické osoby.

    Subjekt údajů = Vy

    Subjektem údajů se myslí identifikovaná nebo identifikovatelná fyzická osoba, přičemž identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

    Zpracování osobních údajů

    Zpracováním osobních údajů se ve smyslu čl. 4 odst. 2 GDPR myslí jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, který je prováděn pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů, jako je shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení.

    Správce

    Správcem se ve smyslu čl. 4 odst. 7 GDPR rozumí fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který sám nebo společně s jinými určuje účely a prostředky zpracování osobních údajů. Ve vztahu k Vašim osobním údajům vystupujeme jako správce.

    Zpracovatel

    Zpracovatelem se ve smyslu čl. 4 odst. 8 GDPR fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který zpracovává osobní údaje pro správce.

    Dozorový úřad

    Dozorovým úřadem se v České republice rozumí Úřad pro ochranu osobních údajů (dále jen „ÚOOÚ“).

    Rizikové zpracování

    Rizikovým zpracování se rozumí zpracování, které pravděpodobně představuje riziko pro práva a svobody subjektů údajů, zpracování není příležitostné, nebo zahrnuje zpracování zvláštních osobních údajů nebo osobních údajů týkajících se rozsudků v trestních věcech a trestných činů uvedených v článku 10 GDPR.

    Automatizované individuální rozhodováním vč. profilování

    Automatizovaným individuálním rozhodováním vč. profilování se obecně rozumí jakákoli forma rozhodnutí založená na automatizovaném zpracování osobních údajů, tj. bez lidského zásahu, spočívajícím mimo jiné na hodnocení některých osobních aspektů vztahujících se k subjektu údajů, zejména za účelem rozboru nebo odhadu resp. analýzy či předvídání aspektů týkajících se jeho pracovního výkonu, ekonomické situace, zdravotního stavu, osobních preferencí, zájmů, spolehlivosti, chování, místa, kde se nachází, nebo pohybu.

    3. Kategorie subjektů, zpracovávané osobní údaje, účel, právní základ a doba zpracování

    Osobní údaje zpracováváme za jednoznačně vymezeným účelem:

    Kategorie subjektů údajů Účel zpracování osobních údajů Právní základ a zpracovávané osobní údaje Doba zpracování
    Návštěvníci internetových stránek Statistiky před anonymizací údajů, zobrazování reklam na naše služby nebo zboží. Právním základem je oprávněný zájem ve smyslu a) zlepšování našich služeb a zaměření se, co Vás opravdu zajímá; b) nabízet Vám obdobné služby nebo zboží, které odpovídají Vašim potřebám, na základě přístupu na naše internetové stránky.

    Identifikační údaje (jméno, příjmení), kontaktní údaje (adresa, e‑mail, telefon), IP adresu a cookies.
    Za tímto účelem mohou být osobní údaje zpracovávány po dobu 6 měsíců.
    Zaslání odpovědi na dotaz návštěvníka internetových stránek Právním základem je plnění smlouvy nebo váš souhlas.

    Identifikační údaje (jméno, příjmení), kontaktní údaje (adresa, e‑mail, telefon), IP adresu a cookies, dotaz položený prostřednictvím formuláře.
    Za tímto účelem mohou být osobní údaje zpracovávány do vyřízení dotazu z kontaktního formuláře, nejdéle však 30 dní nebo doba, po kterou trvá Váš souhlas se zpracováním.
    Zákazníci e-shopu Právním základem je plnění smlouvy nebo váš souhlas.

    Identifikační údaje (jméno, příjmení), kontaktní údaje (adresa, e‑mail, telefon, fakturační adresa, doručovací adresa), IP adresu a cookies.
    Za tímto účelem mohou být osobní údaje zpracovávány do odvolání souhlasu.
    Odběratelé novinek Zasílání obchodních sdělení e‑mailem Právním základem je souhlas, který jste nám udělili při registraci k odběru novinek.

    Identifikační údaje (jméno a příjmení), kontaktní údaj (e‑mail).
    Za tímto účelem mohou být osobní údaje zpracovávány do odvolání souhlasu.

    4. Doba zpracování osobních údajů

    Osobní údaje uchováváme pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování – viz tabulka výše. Po uplynutí této doby mohou být osobní údaje uchovávány pouze pro účely státní statistické služby, pro účely vědecké a pro účely archivnictví.

    5. Příjemci osobních údajů a předání osobních údajů mimo Evropskou unii

    V odůvodněných případech můžeme předat Vaše osobní údaje i jiným subjektům (dále jen „příjemci“).
    Může dojít k předání osobních údajů těmto příjemcům:

    6. Cookies

    Po vaší první návštěvě našich stránek odešle náš server na váš počítač malé množství dat a uloží je tam. Při každé další návštěvě stránek pak prohlížeč tato data pošle zpět serveru. Tomuto malému souboru se říká „cookie“ a je to v krátký textový soubor, obsahující specifický řetěz znaků s jedinečnými informacemi o vašem prohlížeči. Cookies využíváme k tomu, abychom zlepšili kvalitu našich služeb a lépe porozuměli tomu, jak lidé používají naše stránky. Proto máme v cookies uloženy preference uživatelů a s jejich pomocí sledujeme uživatelské trendy a to, jak se lidé na našich stránkách chovají a jakým způsobem si je prohlížejí.

    Většina prohlížečů je nastavena tak, aby cookies přijímala. Vy ale máte možnost nastavit si prohlížeč tak, aby cookies blokoval nebo aby vás o zaslání cookies informoval. Bez cookies však některé služby nebo funkce nebudou správně fungovat. Správu cookies naleznete v nastavení Vašeho prohlížeče.

    Naše internetové stránky využívají pouze cookies „první strany“, tedy cookies používané pouze našimi webovými stránkami (dále jen cookies první strany) a cookies „třetích stran“ (tedy cookies pocházejících z internetových stránek třetích stran). Cookies první strany využíváme pro ukládání uživatelských preferencí a údajů, potřebných během vaší návštěvy na internetových stránkách (např. obsah vašeho nákupního košíku). Cookies třetích stran používáme pro sledování uživatelských trendů a vzorců chování, cílení reklamy a to za pomoci třetích stran - poskytovatelů webových statistik. Cookies třetích stran použité pro sledování trendů a vzorců chování využívají pouze naše internetové stránky a poskytovatel webových statistik, nejsou sdíleny s žádnou další třetí stranou.

    Využíváme zejména následující cookies:

    7. Zásady zpracování osobních údajů

    Zákonnost

    Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s platnými právními předpisy, zejména s GDPR.

    Souhlas subjektu údajů

    Osobní údaje zpracováváme pouze způsobem a v rozsahu, ke kterému jste nám udělil/a souhlas, je-li souhlas titulem zpracování.

    Minimalizace a omezení zpracování osobních údajů

    Osobní údaje zpracováváme pouze v rozsahu, ve kterém je to nezbytné pro dosažení účelu jejich zpracování, a po dobu ne delší než je nezbytné pro dosažení účelu jejich zpracování.

    Přesnost zpracovávaných osobních údajů

    Osobní údaje zpracováváme s důrazem na jejich přesnost za použití dostupných opatření. A použití přiměřených prostředků zpracováváme osobní údaje aktualizované.

    Transparentnost

    Prostřednictvím těchto Zásad a kontaktní osoby máte možnost seznámit se se způsobem, jakým Vaše osobní údaje zpracováváme, jakož i s jejich rozsahem a obsahem.

    Účelové omezení

    Osobní údaje zpracováváme pouze v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a v souladu s tímto účelem.

    Bezpečnost

    Osobní údaje zpracováváme způsobem, který zajišťuje jejich náležité zabezpečení, včetně jejich ochrany pomocí vhodných technických nebo organizačních opatření před neoprávněným či protiprávním zpracováním a před náhodnou ztrátou, zničením nebo poškozením.

    8. Automatizované individuální rozhodování a profilování

    Při zpracování osobních údajů nedochází k automatizovanému individuálnímu rozhodování, a to ani na základě profilování.

    9. Vaše práva jako subjektu údajů

    Právo na přístup k osobním údajům

    Máte právo požadovat od nás přístup k osobním údajům týkajícím se Vaší osoby. Zejména máte právo získat od nás potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, námi jsou či nejsou zpracovávány, a dále na poskytnutí dalších informací o zpracovávaných údajích a způsobu zpracování ve smyslu příslušných ustanovení GDPR (účel zpracování, kategorie osobních údajů, příjemci, plánovaná doba uložení, existence Vašeho práva požadovat opravu, výmaz, omezení zpracování nebo práva vznést námitku, zdroj osobních údajů a právo podat stížnost). V případě, že o to požádáte, poskytneme Vám kopii osobních údajů, které o Vás zpracováváme, a to bezplatně. V případě opakované žádosti můžeme za poskytnutí kopie účtovat přiměřený poplatek odpovídající administrativním nákladům na zpracování.

    Pro získání přístupu k Vašim osobním údajům využijte kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud ke zpracování dochází na základě souhlasu

    Máte právo kdykoliv odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů, které jsou námi na základě tohoto souhlasu zpracovávány.

    Odvolat souhlas můžete prostřednictvím Vašeho uživatelského účtu nebo kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo na opravu, omezení nebo výmaz

    Zjistíte-li, že námi o Vás vedené osobní údaje jsou nepřesné, můžete požadovat, abychom tyto údaje bez zbytečného odkladu opravili. Je-li to s ohledem na konkrétní okolnosti případu přiměřené, můžete rovněž žádat i doplnění údajů, které o Vás vedeme.

    Opravu, omezení zpracování nebo výmaz údajů můžete požadovat prostřednictvím Vašeho uživatelského účtu nebo kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo na výmaz osobních údajů

    Máte právo požadovat, abychom bez zbytečného odkladu vymazali námi zpracovávané osobní údaje, které se Vás týkají, a to v následujících případech:

    Požadovat výmaz v těchto případech můžete prostřednictvím kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo požadovat výmaz osobních údajů není dáno v situaci, kdy je zpracování nezbytné 

    Zda existují důvody nemožnosti využít právo na výmaz, se můžete dozvědět prostřednictvím kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo na omezení zpracování osobních údajů

    Máte právo na to, abychom omezili zpracování Vašich osobních údajů, a to v případech, kdy:

    V době omezení zpracování osobních údajů můžeme Vaše osobní údaje zpracovávat (s výjimkou jejich uložení) pouze s Vaším souhlasem, nebo z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby našich právních nároků, z důvodu ochrany práv jiné fyzické nebo právnické osoby nebo z důvodů důležitého veřejného zájmu Unie nebo některého členského státu. Jak je uvedeno výše, omezení zpracování můžete požadovat prostřednictvím Vašeho uživatelského účtu nebo kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo vznést námitku proti zpracování

    Máte právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, a to v následujících případech:

    Námitku můžete podat prostřednictvím Vašeho uživatelského účtu nebo kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo na přenositelnost údajů

    V případě, že Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu či z důvodu, že je to nezbytné k splnění smlouvy uzavřené mezi námi, máte právo od nás získat osobní údaje, které se Vás týkají, a které jste nám poskytli, a to ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, jsou-li tak osobní údaje námi zpracovávány. Máte právo předat tyto údaje jinému správci údajů nebo požadovat, abychom tyto údaje poskytli přímo jinému správci údajů, je-li to technicky proveditelné. Vaše osobní údaje můžete získat prostřednictvím Vašeho uživatelského účtu nebo kontaktů uvedených v těchto zásadách.

    Právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování

    Nepoužíváme osobní údaje k automatizovanému rozhodování.

    Právo získat informace o porušení zabezpečení Vašich osobních údajů

    Je-li pravděpodobné, že následkem porušení našeho zabezpečení bude vysoké riziko pro Vaše práva a svobody, oznámíme Vám toto porušení bez zbytečného odkladu. Pokud pro zpracování Vašich osobních údajů byla použita náležitá technická nebo organizační opatření zajišťující například nesrozumitelnost pro neoprávněnou osobu nebo bychom dodatečnými opatřeními zajistili, že se vysoké riziko neprojeví, informace o porušení Vám předávat nemusíme.

    Právo podat stížnost u dozorového úřadu

    Pokud se domníváte, že zpracováním Vašich osobních údajů dochází k porušení povinností stanovených v GDPR, máte právo podat stížnost u dozorového úřadu. Dozorovým orgánem v ČR je Úřad pro ochranu osobních údajů.

    Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25. 5. 2018.

    Novinky e‑mailem

    Co je v Atelieru nového? Nechte nám tu e‑mail a budete to vědět jako první!